Onderdelen:

Wij importeren en leveren alle onderdelen van de klassieke Mini die gebouwd is van 1959 tot 2000. Daarbij kunt u denken aan plaatwerk, rem-onderdelen, ophanging, diverse rubbers en motoronderdelen. Daarnaast natuurlijk ook velgen en banden. We hebben een zeer ruime voorraad van de gangbare onderdelen. Producten die meer maatwerk vereisen, zoals wielen en stoelen, zullen meestal besteld moeten worden, vanwege de grote verscheidenheid hierin.

Tevens leveren we race-onderdelen die specifiek voor de mini gemaakt worden en ook de algemene race materialen als stoelen, gordels, brandblussystemen etc.

 

Onderhoud:

In onze werkplaats beschikken we over de juiste gereedschappen om uw Mini perfect te onderhouden en hebben we de meeste daarvoor benodigde onderdelen op voorraad. Inclusief APK als dat nodig is.

 

Motorrevisie/Tuning:

Het reviseren en tunen van uw motor kunnen wij volledig verzorgen. Aan de hand van uw wensen en het beschikbare budget bepalen we de meest optimale set-up.

 

Restauratie:

Door onze ruime kennis en ervaring kunnen we ook een volledige restauratie van uw Mini uitvoeren. Alle benodigde gereedschappen om uw Mini weer in topstaat te krijgen zijn aanwezig.
 

Eigen producten:

Met behulp van CAD (computer ontwerpen) kunnen we in huis nieuwe specifieke onderdelen ontwikkelen. We kunnen daarom onderdelen laten LASER-snijden en hebben zelf een draaibank en een freesbank om eigen onderdelen te fabriceren. Daarnaast kunnnen we MIG/MAG Staal en TIG RVS en Aluminum lassen.

 

Overige:

Het uitlijnen en eventueel uitwegen van uw racer kunnen we verzorgen, we werken hiervoor nauw samen met de uitlijnspecialist van het Noorden. Op deze manier kunnen we het maximale uit het onderstel halen.

Ook vermogenstest behoort tot de mogelijkheden, nadat we uw motor hebben getuned. Zo weten we zeker dat de nieuwe motor op de juiste manier wordt afgesteld.

 

 

 

 

 

 

diensten