Wij zijn een bedrijf van vader en zoon met een enorm enthousiasme voor de klassieke Mini en auto-racing. Al sinds de jaren zestig hebben wij ervaring met Mini's en het merk BMC, BLMC en Leyland. Met racen zijn we gestart in karts, maar we hebben ook service verleend aan een formule team. Tegenwoordig racen we met klassieke Mini's in het NK voor GT's en TouringCars (NKGTTC).


Ruim twintig jaar geleden zijn wij ons bedrijf begonnen vanuit de hobby. Inmiddels beschikken we al dertien jaar over een goed geoutilleerde werkplaats, waar  we streven naar perfectie voor de Mini's die aan ons worden toevertrouwd.

Op het gebied van tunen en prepareren van Mini's kunnen wij putten uit vele jaren ervaring die wij opgedaan hebben met het racen met Mini's.
Door onze technische kennis kunnen wij voor elke situatie een specifieke oplossing bedenken. Wij gaan dus verder dan alleen maar onderdelen monteren.

Verder hebben we ook ruime ervaring en kennis op het gebied van electronica en computersystemen, wat we natuurlijk goed kunnen gebruiken in de race en tune wereld.

 

over ons